måndag 15 november 2010

Band Clash testar nytt grepp!


Band Clash går ur sina gamla spår och testar en helkväll i den elektroniska musikens tecken! Nytt är även att Band Clash bytt lokaler till Cadillac bar, på Kungsgatan 4 i Örebro.

Det är ett banbrytande koncept som skapar en helt ny arena för en musikalisk livegenre som inte annars finns i Örebro. Tillsammans facebookgruppen Elektronisk musik i Örebro presenterar vi ett B and Clash där elektromusiken står i fokus. Banden kommer bjuda på en salig blandning, allt mellan ambient till acid-house!

Ännu en anledning att gå dit är krogens förmånliga ölpriser, vi snackar om den gamla Örebro-traditionen "timebeer", ölen kostar vad klockan är slagen!

Förutom banden så kommer dj's från Holk Records (Folk Från Holk) spela hits som sällan eller aldrig spelas ute i Örebro i vanliga fall. Räkna med gamla chicago-house dängor, bitar från Warp, rephlex & Börft.

upSweden Örebro representeras denna kväll av Peel MD - Örebro acid city? Kanske inte ännu, men Peel MD gör sitt bästa för att ändra på den saken. Acid-house framförd live enligt gammal beprövad metod, på trummaskiner och bassynt!

http://www.myspace.com/peelmd
http://www.facebook.com/PeelMD


Så kom kom kom! På onsdag 17 november, kl. 19- 23.30

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar