fredag 24 september 2010

Inbjudan till inspirerande föreläsning!


Inbjudan till obligatorisk cirkelledarutbildning!

Du som är cirkelledare i Folkuniversitetet/ upSweden i Örebro är välkommen på en obligatorisk utbildning söndag den 10 oktober kl. 12. Vi kommer gå igenom lite information om Folkuniversitetet och när timmen är slut börjar en härlig föreläsning om musikskapande.

Kl.13.00 kommer upSweden Örebro bjuda samtliga upSwedenmedlemmar i Örebro, Västerås och Uppsala på en fantastisk föreläsning! Vi kommer hålla hus i Folkuniversitetets lokaler i Örebro, och ämnet för dagen är musik, förverkligande och musikbranschen!

”Att Göra Verklighet Av Sina Idéer”

Niclas Hammarström har efter att ha arrangerat Kaktusfestivalen i fyra år startat ett företag där fokus ligger på att förverkliga sina idéer. Han är en van föreläsare och kommer att tala om sina erfarenheter och tankar kring att nå sina drömmar och om musikbranschen idag. Niclas har nyligen bildat ett produktionsbolag med studio i Stockholm. upSwedenmedlemmar från Örebro, Uppsala och Västerås är inbjudna att deltaga, så vi hoppas att det även kan bli ett tillfälle att träffa musiker från olika upSweden-städer.

Plats: Folkuniversitetet Örebro
Drottningatan 29
Örebro, Sweden
Kl: 12.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar