fredag 26 mars 2010

Tillströmningen fortsätter, ny medlem!

Stefan Gustafsson har haft en lång och vindlande musikalisk väg till projekten han jobbar på idag. Om man ska spika ett startdatum till musiken så är det när han började lira i punkband i högstadiet, efter det blev det grunge och pop på gymnasiet som sedan ledde till hardcore och metal efter gymnasiet.


Parallellt med alla olika band och genrer så knåpade Stefan med egen musik från -95 och framåt då han införskaffade sin första synt. Det föll sig då naturligt att den musik han gjorde själv blev nåt slags ihopkok av all musik han gillade fast med elektronisk musik som grundpelare. Detta resulterade i slutändan i projektet Pokerface som har puttrat på sen -96.


Musiken är lika viktigt som vatten, luft och föda och han arbetar dagligen i sin egen studio med de olika projekten han är involverad i. När det funkar som bäst har Stefan ett myller av projekt för att inte tröttna, så att producerandet och låtskrivandet blir varierat och roligt. Om han drabbas av skrivkramp så byter Stefan bara projekt ett tag och återvänder när inspirationen infunnit sig.


Gå in och lyssna vet ja´!


http://www.myspace.com/stefangustafsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar