måndag 15 februari 2010

Lime and limpid blue


Spännande band på ingång! Vi har värvat ett nytt begåvat band till upSweden Örebro, Lime and limpid blue, och när jag bad dem att skriva några rader om sig själva så fick jag det här brevet som svar:

"Det var en gång två sorgsna pojkar som bestämde sig att finna glädjen i musikens ljuva toner. Dom jobbade och slet som fattiga bonddrängar med att mjölka kor och mocka koskit dagarna i ända. Efter många års hårt slit när pojkarna hade blivit unga fagra män hade dom äntligen tjänat ihop tilllräckligt med pengar för att köpa sig varsin primitiv gitarr och en kasettbandspelare att spela in på.
-Jaha vad ska vi göra nu? frågade den ena mannen som hette Robin Auoja och var känd för sitt vackra anlete.
-Vi ska göra musik så brutal att den knockar de största boxare som vandrat på denna planet. Musik så vacker att de frusnaste själar brister i tusen miljoner bitar och dess molekyler pusslas ihop igen på ett perfekt sätt i lycka, svarade den andre vid namn Erik Mendelsson, mest känd för att få dom vackraste damerna på stadens tavernor på fall bara genom sin stilrena uppenbarelse.
Tiden gick men dom två ridderliga fanatikerna lyckades inte riktigt med vad dom ville uppnå, så dom tog kontakt med Osten af Mozzarella och hans fästmö Tove på up Sweden, i hopp om att få hjälp, och det är där dom befinner sig nu.

Med vänliga hälsningar, Clementine, manager och hemmafru."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar