fredag 15 januari 2010

Möjlighet till spelning

Idén kommer från Johannes Nilsson på Scenit i Örebro, han har inte kommit på ett bra namn än men tanken är typ ”Battle of the bands”. Det bygger mycket på att ni band själva vet med er att ni kan dra folk till en spelning. 3-4 band kommer få chansen per tillfälle. Betalningen får ni via biljettförsäljningen, ni får ca. 40 biljetter som ni har ansvar att sälja och ni får hela försäljningen själva. Man kan alltså få några tusen om man ligger i. Det kommer vara en förhållandevis tidig kväll eftersom det är onsdag. Speltiderna är spikade på förhand (tex band på scen 20, 21 & 22) och det är viktigt att ni då står på scenen, redo att köra.

Första tillfället är en onsdag, redan den 17 februari på Björnstugan i Örebro. Banden måste vara slipade och såklart över 18 år. Även om det är ont om tid till detta tillfället och ni kanske inte kommer med just den här gången så kommer er intresseanmälan att sparas för andra tillfällen.

Ni band som är intresserade av detta och tror att ni utan problem kan sälja 40 biljetter till er spelning, tag kontakt med med mig!

1 kommentar:

  1. http://www.myspace.com/slowexplosionband

    Vi är redo att köra när som helst! vi kan dra folk och har material!

    Ring eller maila.
    Mvh
    Georg Bivall
    070-300 9229, yoshibiv [a] gmail.com

    SvaraRadera